Welkom bij Dierenpension Logé

Het vertrouwde adres voor uw huisdier

Vanwege de verbouwing hebben we momenteel een kleiner groepsverblijf voor de katten en is er beperkt solitaire opvang voor de katten mogelijk!!

Dierenpension Logé is gevestigd in het buitengebied van het prachtige dorpje Garyp, rechtstreeks gelegen aan de Wâldwei/N31 en dus zeer goed bereikbaar. Dierenpension Logé ligt op een kleine 10 minuten rijden van Leeuwarden en ruim 10 minuten vanaf Drachten.

Dierenpension Logé dankt haar naam aan haar eigenaren: Lotte en Gelt.
De naam staat tevens synoniem voor de manier waarop wij uw huisdier willen verwelkomen: als Logé.

Op deze unieke locatie van bijna 1 hectare, gelegen tussen de Friese Wâlden en het Friese merengebied, hebben wij alle mogelijkheden om het verblijf van uw huisdier zo aangenaam mogelijk te maken. Doordat dierenpension Logé niet heel grootschalig van opzet is, kunnen wij uw huisdier veel persoonlijke aandacht en een professionele verzorging geven.
Wij zorgen er voor dat uw huisdier het gevoel heeft uit logeren te zijn !

Niet alleen honden en katten zijn welkom in ons pension, maar ook andere huisdieren. Informeer naar de mogelijkheden !

Ons pension staat in nauw contact met A7 Noord dierenartsen in Drachten en Burgum . Wanneer wij vermoeden dat er met een van onze logés iets aan de hand is, zullen wij direct contact opnemen met één van deze dierenartsen.

Dierenpension Logé wordt gerund door mensen met een ruime praktijkervaring en die in het bezit zijn van alle benodigde diploma's.

Mocht u na het bekijken van onze website nog vragen hebben, of een keer langs willen komen, neemt u dan contact met ons op.
Wij hopen u en uw huisdier binnenkort te mogen begroeten !

 

Wij zijn aangesloten bij de

Wij zijn een

 

Gratis website teller