Welkom bij Dierenpension Loge

Het vertrouwde adres voor uw huisdier

 

Dierenpension Loge is gevestigd op een unieke locatie, gelegen tussen de Friese Walden en het Friese merengebied.
Hier biedt dierenpension Loge alle faciliteiten voor een aangenaam verblijf van uw huisdier.
Wanneer u tijdelijk niet zelf uw huisdier kunt verzorgen, zoals tijdens uw vakantie, weekendje weg, zakenreis, verbouwing, ziekte of verhuizing is Dierenpension Loge de ideale oplossing! 

Bij dierenpension Loge zijn honden en katten van harte welkom om voor korte of langere periode te verblijven.
Naast reguliere opvang behoort ook dagopvang tot de mogelijkheden. Voor de mogelijkheden kijk hiervoor in het linkerframe onder het kopje dagopvang.

In 2017/2018 is Dierenpension Loge volledig gemoderniseerd, waarbij milieu en duurzaamheid een prominente rol hebben gespeeld.
Zo worden o.a. de kennels verlicht met led-verlichting; beschikken wij voor onze stroomvoorziening over 40 zonnepanelen; gebruiken wij voor de verwarming van ons zwembad een warmtepomp en vangen wij regenwater op voor hergebruik zoals het schoonspuiten van de kennels.
De honden beschikken nu over ruime, morderne verblijven die dagelijks worden schoongemaakt.
Goede, kwalitatief hoogwaardige voeding en een professionele verzorging zorgen er daarnaast voor dat uw huisdier een prettig verblijf bij ons heeft.
Via het online reserveringsformulier kunt u een reservering plaatsen. Hier kunt u alle relevante informatie over uw huisdier vermelden. Denk hierbij aan zijn gewoonten, waar hij wel of niet van houdt, maar ook aan dieeten en eventueel medicijngebruik. Wij willen graag dat u uw huisdier met een gerust hart bij ons achterlaat, zodat uw huisdier en u een fijne tijd hebben. 

 

Mocht u na het bekijken van onze website nog vragen hebben, of een keer langs willen komen, neemt u dan contact met ons op.
Wij hopen u en uw huisdier binnenkort te mogen begroeten !

NOTE: Vanwege de enorme drukte die wij op dit moment in ons pension ervaren, hebben wij helaas geen tijd voor bezichtigingen/kennismakingen!
NOTE 2: de agenda in het boekingssysteem geeft aan welke dagen wij geopend zijn. Er is niet uit af te leiden welke dagen er nog ruimte is in het pension.

 

Wij zijn aangesloten bij de

 

Wij zijn een

 

Gratis website teller