Welkom bij Dierenpension Logé

Het vertrouwde adres voor uw huisdier

Dierenpension Logé is gevestigd op een unieke locatie, gelegen tussen de Friese Wâlden en het Friese merengebied.
Hier biedt dierenpension Logé alle faciliteiten voor een aangenaam verblijf van uw huisdier.
Wanneer u tijdelijk niet zelf uw huisdier kunt verzorgen, zoals tijdens uw vakantie, weekendje weg, zakenreis, verbouwing, ziekte of verhuizing is Dierenpension Logé de ideale oplossing! 

Bij dierenpension Logé zijn honden, katten en andere kleine huisdieren van harte welkom om voor korte of langere periode te verblijven.
Naast reguliere opvang behoort ook dagopvang tot de mogelijkheden. Voor de mogelijkheden kijk hiervoor in het linkerframe onder het kopje dagopvang.

In 2017/2018 is Dierenpension Logé volledig gemoderniseerd.
De honden beschikken nu over ruime, morderne verblijven die dagelijks worden schoongemaakt.
Goede, kwalitatief hoogwaardige voeding en een professionele verzorging zorgen er daarnaast voor dat uw huisdier een prettig verblijf bij ons heeft.
Via het online reserveringsformulier kunt u een reservering plaatsen. Hier kunt u alle relevante informatie over uw huisdier vermelden. Denk hierbij aan zijn gewoonten, waar hij wel of niet van houdt, maar ook aan diëten en eventueel medicijngebruik. Wij willen graag dat u uw huisdier met een gerust hart bij ons achterlaat, zodat uw huisdier en u een fijne tijd hebben. 

 

Mocht u na het bekijken van onze website nog vragen hebben, of een keer langs willen komen, neemt u dan contact met ons op.
Wij hopen u en uw huisdier binnenkort te mogen begroeten !

 

Wij zijn aangesloten bij de

 

Wij zijn een

 

Gratis website teller