Carnibest

Dierenpension Logé biedt u de mogelijkheid uw hond of kat tijdens zijn verblijf bij ons te laten voeden met Carnibest.
Daarnaast hebben wij ook een inpandig verkooppunt voor Carnibest ("Jenny's voer").
(voor bestellen van Carnibest, zie onze contact-pagina)

Carnibest is een compleet vers vleesvoeder voor honden, katten en fretten.
Kwaliteit staat voorop bij Carnibest en daarom zijn alle grondstoffen in deze verse voedingen van superieure afkomst en daardoor ook geschikt voor menselijke consumptie.

Alle Carnibest voeders bevatten optimale hoeveelheden vitaminen en mineralen. Dat wil zeggen, de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden die hiervoor bekend zijn. Dit zijn dus geen minimum of maximum hoeveelheden, maar de juiste hoeveelheden die vereist zijn.

Het grootste deel van de Carnibest voeders bestaat uit natuurlijke vitaminen en mineralen, afkomstig uit vers vlees, botten, verse groenten, rijst en plantaardige oliën.
 
Een klein deel vitaminen en mineralen worden handmatig toegevoegd aan alle voedingen door middel van een premix. Hierdoor zijn alle vitaminen, mineralen en sporenelementen in optimale hoeveelheden aanwezig in de verse maaltijden. De premix is vanzelfsprekend van de best denkbare kwaliteit.

Voor meer informatie over Carnibest en de diverse varianten (natuur, bio, dieet, aktief, etc) verwijzen wij u graag naar de website van Carnibest zelf:
www.carnibest.nl