Dagopvang

Dierenpension Logé biedt naast de pensionopvang ook de mogelijkheid voor dagopvang (crèche).
Op slechts een kleine 10 minuten van Leeuwarden en ruim 10 minuten van Drachten, rechtstreeks gelegen aan de Wâldwei/N31 in de afslag Garyp/Earnewâld is het pension zeer goed bereikbaar.

De dagopvang is dé oplossing voor honden wiens eigenaar de hele dag moet werken of weg is. Het werkt in principe hetzelfde als een crèche, voordat de baas naar het werk gaat brengt hij/zij de hond naar Dierenpension Logé en kan deze na het werk weer ophalen. Zo heeft de hond ook een leuke dag, want wat is er nou fijner dan de hele dag met andere honden spelen en ravotten? En mocht het weer wat tegenvallen, dan is er een lekker binnenverblijf waar de hond zich kan terugtrekken.

Honden die voor dagopvang komen, mogen vanaf half 8 ‘s ochtends gebracht worden (eerder in overleg) en tot 18 uur ‘s avonds gehaald worden.  Een nachtje blijven slapen is ook geen probleem, als u dat van te voren maar even meldt.

De dagopvang biedt mogelijkheden voor eigenaren die de hond (regelmatig) een hele dag willen brengen. Zijn er andere wensen, bespreek het gerust met ons, dan kunnen we deze bekijken en met een passende oplossing komen.

Let wel op: In de schoolvakanties is het pension vaak al volgeboekt!
Wilt u uw hond in die periode in de dagopvang, leg dat dan ruim van tevoren vast!