Dagopvang

Dierenpension Loge biedt naast de pensionopvang ook de mogelijkheid voor dagopvang (creche).
Op slechts 10 minuten van Leeuwarden en Drachten, rechtstreeks gelegen aan de Waldwei/N31 in de afslag Garyp/Earnewald is het pension zeer goed bereikbaar.

Dagopvang is de oplossing voor honden wiens eigenaar de hele dag moet werken of weg is. Het werkt in principe hetzelfde als een creche, voordat de baas naar het werk gaat brengt hij/zij de hond naar Dierenpension Loge en kan deze na het werk weer ophalen. Zo heeft de hond ook een leuke dag, want wat is er nou fijner dan de hele dag met andere honden spelen en ravotten? En mocht het weer wat tegenvallen, dan is er een lekker binnenverblijf waar de hond zich kan terugtrekken.

Voor honden die een enkele keer in de dagopvang worden gebracht, gelden de normale openingstijden van het pension.
Honden die structureel voor dagopvang komen, mogen vanaf half 8 's ochtends gebracht worden (eerder in overleg) en tot 18 uur s avonds gehaald worden.  Een nachtje blijven slapen is ook geen probleem, als u dat van te voren maar even meldt.

De dagopvang biedt mogelijkheden voor eigenaren die de hond (regelmatig) een hele dag willen brengen, zonder dat de hond hier blijft overnachten.

 

Let wel op: In de schoolvakanties is het pension vaak al volgeboekt!
Wilt u uw hond in die periode in de dagopvang, leg dat dan ruim van tevoren vast!