Algemeen     Honden     Katten     Overige dieren

Dierenpension

Op een unieke locatie, gelegen tussen de Friese Wâlden en het Friese merengebied, biedt dierenpension Logé alle faciliteiten voor een aangenaam verblijf van uw huisdier. Wanneer u tijdelijk niet zelf uw huisdier kunt verzorgen, zoals tijdens uw vakantie, weekendje weg, zakenreis, verbouwing, ziekte of verhuizing is Dierenpension Logé de ideale oplossing! 

Bij dierenpension Logé zijn honden, katten en andere kleine huisdieren van harte welkom om voor korte of langere periodes te verblijven.
Naast reguliere opvang behoort ook dagopvang tot de mogelijkheden. Voor de mogelijkheden hiervoor, kijk in het linkerframe onder het kopje dagopvang.

Ook voor mensen die in de directe omgeving op een camping of in een hotel verblijven waar geen huisdieren zijn toegestaan, bieden wij een passende oplossing.

Alle verblijven worden dagelijks schoongemaakt, zodat de dieren een schone en frisse omgeving hebben om in te verblijven.
Goede, kwalitatief hoogwaardige voeding en een professionele verzorging zorgen er daarnaast voor dat uw huisdier een prettig verblijf bij ons heeft.
Via het online reserveringsformulier kunt u een reservering plaatsen. Ook kunt u hier alle relevante informatie over uw huisdier vermelden. Denk hierbij aan zijn gewoonten, waar hij wel of niet van houdt, maar ook aan diëten en eventueel medicijngebruik. Wij willen graag dat u uw huisdier met een gerust hart bij ons achterlaat, zodat uw huisdier en u een fijne tijd hebben.