Algemeen     Honden     Katten     Overige dieren

Dierenpension
Overige dieren

Voor uw kleine huisdieren (konijnen, knaagdieren maar ook vogels) hebben wij in dierenpension Logé een eigen ruimte. In de winter is deze ruimte verwarmd. We vragen u wel om het eigen hok/de eigen kooi mee te nemen voor uw dier. Voor konijnen die gewend zijn om buiten gehouden te worden, zijn er bij ons verblijven aanwezig.


Minimaal 1x per week worden de verblijven schoongemaakt.
Bij wisseling van dieren worden de buitenverblijven ook grondig gedesinfecteerd. Als bodembedekking gebruiken wij voor knaagdieren stro, vlas of zaagsel. Voor vogels wordt schelpenzand gebruikt.
Voor dieren die gevoelig zijn voor stof hebben wij beukensnippers beschikbaar.

Elk dier krijgt uiteraard het juiste voer en dagelijks vers water. Voor konijnen en cavia’s en andere knaagdieren gebruiken wij een compleet voer en hooi. Ook verwennen wij uw huisdier met wat lekkers zoals groente, fruit of een stukje gedroogd brood.
Indien uw konijn of cavia niet gewend is om water te drinken uit een flesje moet u dit even aangeven. Is uw huisdier gevoelig voor verandering van voeding, geef dit dan even door, wij houden hier dan rekening mee. Neem in dit geval voldoende eigen voer mee. 

Ook is het mogelijk om op aanvraag uw aquarium of terrarium bij ons te brengen. De ruimte hiervoor is echter beperkt, dus op tijd reserveren is noodzakelijk.