Honden
 

Dierenpension Loge heeft de beschikking over ruime binnenkennels die een doorgang hebben naar een buitenverblijf. 's Nachts is de doorgang naar het buitenverblijf gesloten.
We beschikken over meerdere ruime speelweides waar uw hond lekker kan rondrennen, kan spelen met andere honden of van de buitenlucht kan genieten.


Honden van dezelfde eigenaar en sociale honden worden gezamenlijk in een verblijf geplaatst. De honden worden bij soortgenoten geplaatst waarvan wij vinden dat deze samen gaan. Honden zijn van nature roedeldieren en met een soortgenoot erbij voelen ze zich vaak snel op hun gemak. Mocht u een hond hebben die absoluut niet bij een ander geplaatst kan worden, dan dient u dit van te voren (bij reservering) aan te geven.Een vaste verzorger geeft rust bij de honden. Aangezien wij de dieren zelf verzorgen zijn ze daardoor snel gewend aan hun nieuwe, tijdelijke omgeving. Wij streven ernaar het uw hond zo naar het zin te maken dat hij zich thuis voelt.

Wij bieden uw hond(en):
* een professionele en zorgvuldige verzorging met voldoende individuele aandacht
* verzorgers die van dieren houden
* muziek in de verblijven
* nauwkeurige toediening van voorgeschreven medicijnen
* een goed en compleet voer (krokante brok, geperste brok of vers vlees), maar ook de mogelijkheid uw eigen voer mee te nemen

Voor honden die bij ons in het pension verblijven bestaat de mogelijkheid om gedurende het verblijf gebruik te maken van het zwembad tegen een gereduceerd tarief. U kunt bij het reserveren cq bij het brengen van de hond(en) naar de mogelijkheden vragen.
Ook kan uw hond, indien gewenst, voor het ophalen gewassen worde, zodat deze weer lekker schoon en fris mee naar huis gaat.