Algemeen     Vrij zwemmen     Puppy zwemmen     Aqua-therapie

Hondenzwembad

Dierenpension Logé heeft een primeur in Nederland !! Naast het pension heeft Logé ook een speciaal hondenzwembad. Wij bieden u de mogelijkheid het hele jaar door uw hond te laten zwemmen in een verwarmd en overdekt zwembad.
Naast vrij zwemmen bieden we ook puppy zwemmen en watergewenning aan.

Oudere honden, jonge honden (watergewenning of voor plezier), sporthonden, showhonden en honden met een aandoening; eigenlijk alle honden kunnen komen zwemmen. Dit kan vrij zwemmen zijn, puppy zwemmen of watergewenning.

Het zwembad is speciaal ontworpen voor honden.
We maken geen gebruik van chloor, maar van zoutwater-elektrolyse om het zwemwater schoon te houden. Dit is milieuvriendelijk en de honden krijgen hierdoor ook geen last van de ogen. Ook tast het de natuurlijke vetheid van de huid niet aan, waardoor de vacht niet uitdroogt.

In het zwembad is de mogelijkheid ingebouwd om stroming in het water te creëren. Dit kan o.a. gebruikt worden om meer conditie op te bouwen.

Voor honden die bij ons in het pension verblijven bestaat de mogelijkheid om gedurende het verblijf gebruik te maken van het zwembad tegen een gereduceerd tarief. U kunt bij het reserveren cq bij het brengen van de hond(en) naar de mogelijkheden vragen.

Klik hier voor foto's van het hondenzwembad

Klik hier voor filmpjes van het hondenzwembad
 

Wat bieden wij?
* schoon en warm zwemwater
* een douche om te hond van te voren/na afloop af te spoelen
* de mogelijkheid stroming in het water te brengen
* zwemvesten voor de hond (indien nodig/gewenst)
* speeltjes voor in het water
* de mogelijkheid de hond na het zwemmen te wassen
* een waterblazer om het ergste water uit de vacht te blazen
* handdoeken zodat u de hond weer zo goed als droog mee naar huis kunt nemen